We weten minder dan we denken, maar kunnen meer dan we beseffen

Onze Culture Nature programma’s

De Culture Nature Coach- en Leiderschaps programma’s zijn bedoeld voor ervaren coaches en leiders. Je werkt met ons aan het verdiepen van je kennis, het vergroten van je vaardigheden en het verhelderen van je onbewuste dijfveren.

Als coach ben je een professional die een stukje met je coachee meeloopt. Iemand vertrouwt jou met zijn of haar levensverhaal, persoonlijke verlangens en problemen. Om dit waardig te kunnen doen heb je voor alles diep inzicht in jezelf nodig. Wat drijft je? Waar verlang je naar? Wat projecteer je op je coachee? Want hoe schoner jouw spiegel is hoe meer je kunt betekenen.

Als leider ben je een professional die aan mensen in een organisatiecontext leiding geeft. Mensen vertrouwen jou, volgen jou. Dat vraagt uiteraard inzicht in de dynamiek van je team en organisatie. Maar meer nog inzicht in jezelf als leider. Hoe versterk jij je mensen en waarin belemmer je ze wellicht? Hoe helderder jouw leiderschapsprofiel is hoe meer je kunt toevoegen.

Een programma of coaching bij ons volgen is geen vakantie maar een reis. Een vakantie is een pauze in je dagelijks leven met de bedoeling daar weer naar terug te keren. Een stap opzij als het ware. Een reis echter verbreedt je horizon en verandert daarmee de koers van je leven. Een stap vooruit dus. Elk culture nature programma is zo’n persoonlijke reis.

Laten we elkaar ontmoeten en met een kop koffie verkennen wat voor jou past. 

Welkom bij de studenten pagina van TheCultureNatureCompany. Hier vind je alle relevante informatie voor de studie die je op dit moment volgt of binnenkort gaat volgen.

De code die je gekregen hebt, brengt je gelijk bij jouw opleiding en de daarbij behorende informatie. Veel succes met je studie.

De studiebegeleiders.