Eduard onderzoekt, publiceert en spreekt.
Rudie coacht, begeleidt en adviseert.
Samen verzorgen ze opleidingen en inspiratiebijeenkomsten.

Wij zijn Eduard Baas en Rudie Nijhof

Onze missie is om onze expertise te delen met coaches en leiders die kwetsbaar voorop durven lopen. Sinds 2010 zijn we zakenpartners en in 2017 zijn we getrouwd. Samen hebben we 5 kinderen waar we lief en leed mee delen en enorm veel van leren.
Wat ons verbindt, naast onze liefde voor elkaar, is een enorme nieuwsgierigheid naar de menselijke natuur. Wat maakt dat we doen wat we doen en laten wat we laten? Wat drijft ons ten diepste?
Hoe geven we betekenis aan ons leven?

Eduard heeft een bijzondere stroming aan de psychologie toegevoegd. De belevingspsychologie. Een psychologische stroming die de onbewuste aansturing van de mens onderzoekt.
Hij daagt ons op wetenschappelijke wijze uit om verder te kijken dan ons zichtbare gedrag.
Rudie heeft een schat aan werk- en levenservaring op het gebied van coaching en leiderschap. Zij zoekt heel enthousiast en serieus met jou naar je persoonlijke missie. Jouw footprint.

Samen hebben ze De Human Being Management filosofie en ACT®methodiek ontwikkeld.

In 2020 hebben zij The Culture Nature Company opgericht. Een thuisplek voor coaches en leiders die willen blijven leren en reflecteren. Eduard en Rudie zijn dankbaar voor alles wat ze hebben geleerd en delen daarom met liefde hun kennis en levenservaring met jou zodat jij jouw kwaliteiten te volle kunt benutten.

Welkom bij de studenten pagina van TheCultureNatureCompany. Hier vind je alle relevante informatie voor de studie die je op dit moment volgt of binnenkort gaat volgen.

De code die je gekregen hebt, brengt je gelijk bij jouw opleiding en de daarbij behorende informatie. Veel succes met je studie.

De studiebegeleiders.